Zaći u izvesne godine

Društveno-korektan eufemizam za “omatoriti“. Fraza koja aludira na mnogo stvari, a ponajviše na lagani prestanak svake NEIZVESNOSTI u životu subjekta u bíti.

Jebiga – proš’o si detinjstvo, ranu, srednju i kasnu mladost, nekako si preživeo sve egzistencijalne stresove i zadatke koji su stajali pred tobom i sada te ‘mesto novog poglavlja u knjizi sopstvenog života očekuje konačni – doduše ne i “momentalni”;prim.lek. – epilog iste…što i nije tako loše kad razmisliš sa kojom si krmačom napisao veći deo pomenute. Au, kako kenjam…

S druge strane, pak, ono što postaje sve izvesnije i izvesnije jeste da ti, između ostalog, određeni organi više neće funkcionisati u ful modu, ali jedan mudar čovek mi je jednom preporučio ulje od semenki bundeve – cenim da ću ga poslušati. Nekada.

– Au, majku mu jebem da mu jebem!!!

– Šta je sad, crni čoveče?!

– Ma, ‘teo sam da pomerim ovaj ormar malo, stalno ga očešem laktom kad prolazim…Al’ neće da se pomeri, krv mu usranu, k’o da je zavaren za pod!

– Zavaren si ti, Dragoslave, i to ohoho…Aman, bre, pre pet godina si već bio zaš’o u izvesne godine, ne mo’š čak ni stojka da podigneš, a ovamo ‘oćeš nešto teže?!

– E, idem sad odma’ da napišem onaj epilog iz tela definicije! I da znaš – i ti ćeš da budeš u njemu, ščula?!?!

Preuzeto sa http://vukajlija.com