Vinjak 5

Као и “обични” вињак (који није ни по чему обичан, морамо признати), Вињак 5 је софистицирано, високо рангирано, а опет приступачно пиће.

Може да победи сваког Џека, Вокера, Балантајнса одмах у старту.

Такође, халуцинације и степен усвињења Вињаком пет се много “господскије” манифестују на тест субјекту. Он се више не дерња на сваки народњак већ бира само најбоље, оне које дирају у срце. Ватрени Звездаш када попије три деци Вињака 5, на Бобанову песму: “Маракано, маракано..” само одмахне главом и у себи помисли на “Два галеба Бела” од Шабана.

Када се упишаш усвињен Вињаком 5, не упишаш се ко стока пијана, већ се упишаш достојанствено и господски, још ти буде драго што си се упишао.

Постоји још једна разлика. Кад попијеш Петицу, обичан Вињак никада неће моћи да изазове ону срећу у теби па ћеш жудити за петицом све више и више. Као дете које је након литара и литара Пепсија пробало Кокту и скапирало онај тајанстсвени рески наговештај другачијег.

Ако већ пробате петицу, задржите се неко време на њој, јер, верујем, ни петица вас неће задовољити када пробате Вињак ХО

Preuzeto sa http://vukajlija.com