Vicevi dana za Nedelju, 26. Decembar 2021. [85588]

Blagdanski vicevi nisu nova stvar, no ako trebate malo bolju atmosferu u domu – jer i dalje imamo pandemiju i sve gluposti uz nju, evo što će vas nasmijati!

Poštanski službenici otvaraju pismo za Djeda Božićnjaka: “Dragi Djede, imam 10 godina i živim u domu. Druga djeca uvijek dobivaju lijepe poklone, a na mene nitko ne misli. Želim si nalivpero, bilježnicu i ravnalo.” Službenici odlučuju skupiti novac i ispuniti želju jadnom djetetu, ali uspijevaju kupiti samo nalivpero i bilježnicu. Nakon tri tjedna u poštu stiže novo pismo dječaka: “Dragi Djede. Hvala ti na poklonima. Jako sam se razveselio. Ravnalo nažalost nije stiglo. Vjerojatno su ga ukrale budale iz pošte.”

Pošten odvjetnik, marljiv političar i Djed Božićnjak pronalaze novčanicu od 100 eura. Tko će je zadržati? – Djed Božićnjak jer ostali ne postoje.

Baka unuci: “Ove godine si od mene možeš zaželjeti jednu lijepu knjigu.” Kaže unuka: “Odlično, želim si tvoju štednu knjižicu.”

Tri muškarca razgovaraju o svojim božićnicama. Kaže prvi: “Radim u banci. Od božićnice ću si kupiti auto, a s ostatkom idem na putovanje.” Kaže drugi: “Radim za Mercedes. Od božićnice ću si proširiti bazen, a s ostatkom idem na put oko svijeta.” Kaže treći: “Radim u školi. Od božićnice ću si kupiti pulover.” Svi ga začuđeno pogledaju i pitaju: “A što ćeš s ostatkom?” “Pa… nadam se da će mi ostatak mama nadodati”, odgovara učitelj.

Kaže otac nakon još jednog Božića: “Sada znam zašto sam kao dijete više volio Božić. Nisam morao plaćati poklone.”

Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com