Vicevi dana za Četvrtak, 27. Oktobar 2022. [86427]

На Трпе му доаѓа комшијата на гости и уште од врата запрепастен го прашува:
– “Трпе бе, што си го ставил бебето да спие на регал?!”
– “Абе, кога паѓа од креветче не го слушам.”

Pročitajte još na strani: http://www.vicevi-dana.com