Ushićena krempita

Ili bilo kakav drugi tupavi nadimak bez smisla nastao od nasumičnog nemaštovitog prideva i još manje maštovite imenice, kao često prisutni pokazatelj manjka duhovitosti kod odabira imena za različite forume, blogove i društvene mreže. Trebalo bi da istakne vrcavost uma i sopstvenu dojajnost, a zapravo pokazuje da kreativnost dotičnog može eventualno da se poredi sa kreativnošću govneta u pisoaru koje je gadno čak i zapišavati.

Nik se kreira kroz Gownonadimak generator™, malware koji se retardima slabog firewall-a instalira u koru debelog mozga, a koji po aktiviranju tokom onlajn registracija nasumično spaja skupove A i B, gde su u skupu A pridevi poput drogirani, baršunasti, velelepna, nadrndani…, a u skupu B na primer čibulja, kolibri, digimon, rč…

Velelepna čibulja

Drogirani kolibri

Baršunasti rč

Nadrndani digimon

————————————————–

– Haha, kako su glupi! Sad ću da se registrujem sa lažnog naloga, da im kobjasnim neke stvari! :Create a New Account – klik: E tako. Godište, mesto… nebitno, a ha, polje za ime. Hmmm… Gownonadimak generator™ activating; generating from Set A; smorena, drogirana, ushićena, govnjava… E, može „ushićena“! generating from Set B; karakondžula, krempita, veverica, pufna… Tako je! Krempita! Do jaja!

Minut kasnije…

Ushićena krempita: Samo kritikujete, a da li ste vi možda uzeli lopatu u ruke i očistili sneg ispred svoje kuće?!?

Neki Slaviša: Jedi govna, retarde.

Preuzeto sa http://vukajlija.com