Tumacenje profil slike na fejsbuku

Primer govori sam za sebe.

Ribe:

Samo napucena usta – ruzna (eventualno sa namerom da raspali musku mastu kakav bi bio osecaj da se te 2 socne usne nadju na tvojoj kiti, dok ‘vamo izigrava sveticu)

Faca sa velikim naocarima – ruzna do zla boga. Grob!

Izbacena guza – napaljena klinka koja se lozi na Christiana Ronalda.

Izbacene sise – napaljena ruzna klinka (eventualno do 18) koja velicinom sisa pokusava da nadomesti manjak sivih celija.

Izbacene sise i guza istovremeno – najslikovitije objasnjava stara narodna "Lakse joj uterati metar u dupe nego cm u glavu"

Izbacene sise i guza i napucena usta – Vidi, imam 5 iz gimnastike?? Hahah! Prevarili ste se! – Trazim opasnog baju sa mocnim autom, velikim misicima i malom kitom za koju cu da mu govorim da je velika, a on ce da me voza, brani i kupuje sve sto pozelim.

Neki lik iz crtaca – ruzna i sa manjkom samopouzdanja.

U kupacem kostimu – Vidi, bila sam na moru, drkaj na moje sveze zategnuto, izdignuto na grckom suncu osuncano tinejdzersko dupe, kad vec ne mozes da ga pipnes, luzeru!

Slika Jessice Albe – Htela bih da budem kao ona, al’ mi je faca previshe velika i roshava, a pride imam i 30 kila vishka. Idem da vratim glavu konju, pozz!

Slika sa Acom Lukasom(Dzajom iz Amadeus benda, Nikolom Rokvicem, Karleusom…) – Napaljena klinka sa debilnim muzickim ukusom, koja tripuje da je postala bitna gradska faca zato sto joj je neko od neimara folk nam muzike poklonio 15 sekundi vremena.

Muskarci:

Slika nocu u klubu sa 3 flase ispred sebe – smarac.

Slika celavog baje koji istice misice – nabildovani smarac.

Slika zvalavljenja sa ribom – poruka: Vidi, umem da se ljubim. A tek sto jebem…

Slika plocica na stomaku – Smarac bez grama mozga, sam sebi dao nadimak "Shmexy".

Slika sa gitarom – Bubuljicavi klinac koji je naucio da okrece 2 akorda, i sad tripuje da ce dnevno da ima bar 658 nostrifikacija i 50 poruka u inboxu od riba koje se loze na tipove sa gitarom pored vatre, al’ ne shvata da su ta vremena prosla.

Slika pored Bmw-a, Hummera, Mercedesa… – Glup tip, smarac, materijalista, ponavljach u osnovnoj i srednjoj, neiskusan u muvanju, lozi se da ce jednom imati fensi auto, i nada se da ce u medjuvremenu nesto kresnuti jer se slikao pored istog.

Preuzeto sa http://vukajlija.com