Stilovi igranja na tehno muziku

1) Звечарка стил – једна нога је на подлози, а друга је мање или више подигнута и тресе се као да је звечарка у ногавици. Након 2-3 минута, врши се замена ногу на принципу шетања звечарке из једне ногавице у другу, а исто тако се мењају и улоге ногу.

2) Измена стил – настао као узор на славне српске тренере када показује судијама да желе да изврше измену, па подигну руке у висини главе и обрћу једну око друге у цикличном процесу.

3) Баскет шут стил (слободно бацање стил) – карактерише га лагано савијање и исправљање колена пропраћено имитирањем кошаркашког шута, али без лопте.

4) Бокс стил – састоји се у формирању млитаве песнице на обе руке и померању истих напред назад. Зна да растера људе око онога ко упражњава овај стил, а није ни реткост да се нађе неки случајни нокаутиран колега, уколико је "боксер" мало више попио.

5) Прескакање вијаче – нису битни покрети руку јер је вијача виртуелна, али су зато поскоци константни, а учесталост поскока зависи од ритма музике.

6) Јеа бејби стил – руке се налазе на столу или шанку, а глава се клима горе-доле са фацом у фазону "јеа бејби, ам д мен".

Preuzeto sa http://vukajlija.com