Serija rekordne gledanosti na RTS-u

Свака серија емитована на РТС-у у последњих пар година, често тако називана и пре првог емитовања(?!). Свако би се запитао како је могуће да свака серија има рекордну гледаност, али то је зато што је РТС поделио серије у неколико категорија.

Тренутни рекордери:

Рањени орао – у категоријама "Најгледанија серија Здравка Шотре рађен по роману Мир Јам са Слободом Мићаловић у главној улози", "Најгледанија серија Здравка Шотре у којој брачни пар глуми брачни пар" и "Најгледанија серија на РТС-у под именом Рањени орао".

Село гори а баба се чешља – у категоријама "Најгледанија квазихумористичка серија са сеоском тематиком", "Најгледанија серија на РТС-у са Радошем Бајићем у главној улози" и "Најгледанија серија са именом "Село гори а баба се чешља" на РТС-у".

Мој рођак са села – у категоријама "Најгледанија серија на РТС-у са Драганом Јовановићем у главној улози" и "Најгледанија серија под именом "Мој рођак са села" на РТС-у".

Грех њене мајке – у категоријама "Најгледанија серија на РТС-у рађена по роману Мир Јам у којој је Шотра морао да замени Слободу Мићаловић неискусном глумицом" и "Најгледанија серија под именом "Грех њене мајке" ".

Бела Лађа – у категоријама "Најгледанија хумористичка серија на РТС-у са Миланом Гутовићем у главној улози", "Најгледанија серија на РТС-у са васкрслим ликовима из неквалитетних старих серија и филмова", и "Најгледанија серија на РТС-у под именом "Бела лађа"(офкорс)"

Број категорија се повећава са сваком новом РТС-овом серијом, и представљају још један разлог зашто не треба гледати РТС.

Preuzeto sa http://vukajlija.com