Radioaktivni asistent

Статистика каже да 100% (словима: стотину посто) асистената на државним факултетима чита Тарзанију и гледа културно- уметнички забавни програм Дневњак. То им је својеврстан прозор у свет одраслих, свет шале, сатире и живота генерално говорећи. Коначно могу једнога дана дјеци причати како су јебали, коцкали се, били пјани по десет дана у континуитету и пуцали нереалне паруштине на тикете. Ишли у Ноћни Бар код Грбавог и пенетрирали у проститутке за 80 марака. Како им је кафана ‘Монако’ била дом, не други, него први. Како је Маја била јако талентована али су је шутнули јер је превише промискуитетна етц. И поврх свега наведеног и још много чега другог- 10 просек наследниче мој ! Твој отац је Супермен. Ма шали се тајо, који црни Супрамен, само добра организација времена !

– Сине, имаш тридесетак година, јак си ко бикче приплодно а још си код маме и тате на дојци коју исисаваш као Амери бушотине на Блиском истоку.

– А тат…

– Завежи олошу ! Кабадахијо. Усташо !

Види бре мене. У твојим сам годинама већ доцент био. И даље радиоактиван. Дакле- Радио сам и био сексуално активан. А стотину пута сам ти причао који сам тек хаос правио у ранијој младости. А види тебе.. пи ! Све је то на ујчевину.

– Тајо, ти сад имаш 63 године.. и даље си доцент. И у напредно- напредној странци си…

– Ајде сад сине лепо покупи прње и на улицу. Шта ме гледаш слинави ? БРЖЕ !

Preuzeto sa http://vukajlija.com