Pravljenje likova u igricama po uzoru na ortake iz kraja

Najveći nivo smorenosti koje jedna osoba, najčešće muškog pola i najčešće bez interneta može da poseduje. Igrica može da bude bilo koja podesna za tu upotrebu, ali su najčešći PES, NHL, NBA, Virtua Tennis i slične.

Tako jednog dana kad te smori i osma epizoda iz desete sezone Saut Parka, jer si je milion puta gledao, padne ti opet na pamet da radiš ono što si i ranije radio: Daj bre, da na PES-u napravim moje ortake iz kraja kao tim pa da igramo s Barselonom kao šatro.

Mada neko nema ni toliko ortaka, pa uzme i sam se napravi, a možda i dedu Milutina, i ubaci se u Barsu, na mesto Mesija i Pedra i bije s dedom u tandemu.

Ahahahahaha, kako sam napravio Cou, pojeo sam ga, dobro stamina 93, majke mu ga debele, ovamo…šta je bre ovo Jaw???ahahahahaha +7, brada ko u Dićte, jebote…dobro, znači sad ja, da stavim neke kulj cvidže, kstrae, dribbling speed 99, hihihihi…ahahahahaha, jao Bane, kakve dredove sam ti napravio, curved, +7…ahahahaha…

(malo kasnije)

Ahahahahaha, care, pa ti si car, Zmijo, sve sve, ali kako si uspeo šajkaču Mometu da staviš…ahahahahaha…E mogo si šut bolje da mi napraviš, menjaj to odma…99!

ahahahahahaha, brate kolko smo kul!

Preuzeto sa http://vukajlija.com