Pohvala ludosti

Ako recimo neki muškarac umisli da je zec(ili tome slično) i počne da se ponaša i oseća kao zec ,a pritom je evidentno da nije zec-pošto je čovek ,neminovno je da će posle nekog vremena biti smešten na psihijatriju i biće smatran bolesnim čovekom. U bolnici će psihijatri pokušati da ga izleče od te njegove bolesne fantazije.

Ali ukoliko neki muškarac umisli da je žena(ili tome slično!) i počne da se ponaša i oseća kao žena ,što evidentno nije – kao što ni onaj mučenik od pre nije bio zec ,ne samo da neće niko pokušati da ga izleči ,nego će se hrpa nevladinih organizacija boriti za to da se ta njegova bolest smatra normalnom i zahtevati od svih njemu bliskih da tu njegovu bolest prihvate kao nešto sasvim normalno i kao njegov lični izbor i slobodu ,a automatski dobija i titulu "gay"!

Pa lični izbor i sloboda biranja i onog prvog je bio da živi i da se oseća kao zec ,pa niko da ga razume i da mu pomogne u tome! Obadvojica se osećaju kao nešto drugo ,a ne kao ono kako su se rodili a samo ovom što misli da je žena se pomaže ,a ovaj drugi ide u ludnicu!

JA se ovom definicijom borim za prava svih, a ne te tamo neke gay organizacije..!

Borim se za prava ovih koji misle da su zečevi, Napoleoni, itd…Gde je tu pravda, gde je tu jednakost, gde je njihovo pravo da se javno deklarišu tako kako se osećaju?!

Zašto je samo njima zabranjeno da se osećaju i izjašnjavaju kao ZECOVI?

Preuzeto sa http://vukajlija.com