Pičke sa strane

Довољан разлог за одлазак на прославу или журку. Како се приликом позива на журку, прескачу питања: Где, кад и код кога и директно прелази на питање " ‘Оће ли бити риба?", уколико је одговор потврдан, следи питање " ‘Оће бити неке пичке са стране?"

Овај феномен представља фортификовану бусију, и најјаснији одраз линије мањег отпора. Како га је потенцијални бачје, издувао код свих јединки женског рода из ближег окружења, радује се упознавању нових девојака, које ће се тобоже, само зато што су са другог факултета или из другог краја неизмерно ложити на њега. Млади бачје се нада, да ће се у мору свеже пичетине, огребати за ватачину и потенцијални секс. Иако је свестан да зрачи одбојношћу, и да га женски род заобилази к’о размажени буржуј кењање у природи, не пада му на памет да код својих садашњих познаница, још увек има мизерне, али постојеће шансе. Жеља за новим познанством и тестирањем швалерских вештина, спутава младог јебача, при премењивању златног правила: " Не јури туђег кера, већ нахрани и дресирај свог."

Тако млади јебач проводи цело вече, скупљајући корпе од пичака са стране, а ни не слути да га мала, ћутљива комшиница са другог спрата, кришом гледа и осмехује се.

Preuzeto sa http://vukajlija.com