Pade pod kletvom jezika zlih

Израз којим се констатује статусни пад девојке у очима других и на хијерархијској лествици којом рибе оцењују једне друге, изазван неоснованим тврдњама мушкараца да се дотична сатире од курца горе него једина групи девојка осредњег демо бенда из горње Вукотрсотине.

Елем, ми самопрокламовани алфа мужијаци по дифолту од тренутка када нам препоне засврбуцка прва стидара, уживамо у печатирању девојака. Једноставно, жигошемо их називима: добра пичка, радодајка, не би дала Питу ни стидницу да јој омирише, итд, све зарад лакше идентификације сексуалне комуникације дотичне са спољним светом, па се губљење времена на мување оних које глуме недодирљиве смањује на минимум.

Ипак, у том процесу неминовно је доћи до грешке, па ће се увек наћи неки слинави, отрцани џуџа, који ће се похвалити да је отрсио неку јадницу која се курца стиди и на постеру, превећи од ње курву пар екселанс. Прича се брзо прошири, и испадне да је девојка стишћала међу ногама више паламара него што их је у животу видела.

-Ох, та изволите Марија Тајушка Васиљевич.

-О, како сте драга Соња Теофиловић Гогољ?

-Та, седите прво, чај да испијемо, па да вам се изјадам.

-Причајте, одмах, причајте.

-Затекох синоћ своју јединицу како са све три задигнуте подсукње у својој соби бесомучно забија себи у пичку ногар од ноћног сточића.

-Тја, шта јој је драга Соња Теофиловић Гогољ, зар она нема момка?

-Нема, никада и неће имати, паде ми дете под клетвом језика злих, неки испрефиговани официрчић се расторлокао како је животињски кундачио за време њених студија у Москви, те се прича, авај, пронесе и у нашу чаршију.

-Јадно, дете, стварно, остаде тако младо без квалитетног, богатог курца.

-Да знате, драга госпођо, само је неки пропали службеници загледују а ови габаритнијег буђелара неће срамоту на себе.

-Страшно.

-Страшно, драга моја Марија Тајушка Васиљевич, зар у најбољим годинама без добрe јебачине?

-Жалим јадно дете… Него ‘оћеш да ти причам како сам гужење доживела синоћ, још ми трепери чмарни колутић?

-Та, причајте Марија, тако вам Романових, причајте.

Preuzeto sa http://vukajlija.com