Pa spasite ga majku vam pokvarenu?!

Mnogi uzivaju u dokumentarcima o zivotinjama. Tu ubrajam i moju malenkost.

Najcesce su omiljeni dokumentarci o odrastanju malih lavica, geparda, majmuncica i ostalih stanovnika savane.

Medjutim, mnogi od istinskih ljubitelja zivotinja bivaju sokirani pojedinim scenama, a desava se da mladjani narastaji povuku i traume posle gledanja pojedinih dokumentaraca.

A predatore, koji su im u pocetku simpaticni, pocinju da mrze…

Voditelj: Lavice love u coporu… Ipak, one nisu toliko hrabre da napadnu krdo slonova. Verovatno ce cekati priliku da se mladunce slona odvoji od krda……

Gledalac(u sebi, zadovoljno): —Ma mogu da ga puse lavice kad je on u grupi. Samo se ti slonce drzi njih i sve ce biti ok. Mogu da probaju da napadnu bas bih voleo da vidim kako lavovi lete u nebo, hehehe(zlobno)!

Voditelj(nakon 5 minuta): Ali sta je ovo?! Izgleda da su lavice docekale toliko iscekivanu priliku. Mladunce je jos uvek mlado i ne moze da prati korak slonova koji se krecu isuvise brzo za njega.

Gledalac(u sebi, dok polako skace adrenalin): — alo bre slonovi pizda vam materina klempava, pa usporite malo. a ti slonce potrci malo jebem te u noge.

Voditelj(nastavlja): Mladunce sve vise i vise zaostaje… Pistanjem doziva ostale slonove ali oni su se sada isuvise odaljili…. To je znak da lavice krenu u akciju.

Gledalac (guta knedlu): Oce li neki slon da se okrene jebo sam mu majku slonovsku glupu.

Voditelj (nastavlja): I krenule su… Lavice obicno ubijaju tako sto zubima pokidaju gusu i pustaju da se zrtva ugusi u sopstvenoj krvi…….

Gledalac (shok i neverica, suze u ocima, nemo posmatra kako lavice vec 5 minuta mrcvare slonce koje se jos uvek mrda)

Voditelj (nastavlja): Ali, to su sve zakoni prirode… I protiv toga se ne moze. Ovakav lanac ishrane vec vekov…..

Gledalac (eksplozija adrenalina i pickaranje koje nastaje nakon raketnog iskakanja sa fotelje):

Alo bre kakav lanac ishrane, njih 3 na jedno slonce bre mamu im jebem, pa sta rade ovi sto snimaju sto ga nisu spasili picke nijedne, tako bi i coveka ostavili!!!

Pukni puskom, spasite ga majku vam pokvarenu!

……

Preuzeto sa http://vukajlija.com