Obi Van Kenobi i Anakin Skajvoker

Сленг за два лика који су јако блиски али се тачно види ко је главни, учитељ (Оби Ван Кеноби) и који је подређени, шегрт (Анакин Скајвокер). Наиме, Анакин прво слуша све што Оби прича и прикупља информације и памти. У друштву се увек кида на његове форе, иако се нико други не смеје. Не зна се зашто неко постаје Оби и зашто Анакин баш у њему види Обија, али у томе и јесте драж ове појаве. После неког времена Анакин ће постати Дарт Вејдер и окренуће се против свога учитеља, зато што је сада постао бољи од њега…само је битно да сила буде довољно уз њега и до краја!

Матија (у улози Обија): И тако ти је смувам малу Сару, има језичну јебо јој пас матер само такву. Много добра пичка…ма шта да вам причам и сами сте видели…

Вукашин (небитан лик-Чубака): Ау, брате, озбиљно? Који си ти цар!!!

Јован (сада већ као Дарт Вејдер): Хмммм…мислиш на ону Сару што има дугу косу до дупета?

Матија: Та.

Јован: Па она ми је пушила баш пре журке. И шта кажеш добро се љуби, а?

Настаје тотални хаос. Матија не верује и сви га гледају и смеју му се у лице док Јован победнички ликује. Поражен одлази испред оближњег дисконта пића и пије пиво да убије стид. У том тренутку долази Јован, очигледно као Анакин јер тамна страна није била довољно јака да га задржи у облику Вејдера.

Матија: Шта ти хоћеш, сисо једна?

Јован: Извини молим те, морао сам да кажем то да бих испао баја у друштву…ти си ме тако учио.

Матија: Па не мене да спустиш, мајмуне!

Јован: Ево извини молим те, хоћеш да ти купим бурек или желиш да ти попушим курац?

Preuzeto sa http://vukajlija.com