Obamino čestitanje Dana državnosti Tadiću

”Председник САД Барак Обама честитао је председнику Србије Борису Тадићу Дан државности Србије – 15. фебруар и изразио наду за наставак пријатељства и јачање партнерства две земље.” – јавља ”Блиц”

Како је то, у ствари, изгледало…

Враћа се уморни Барак с посла кући, што чудно звучи, јер му је радно место отприлике један спрат испод спаваће собе. Свеједно, уморан је и није му до дечурлије која га салећу и питају га шта им је купио. Тера децу у пичку материну и каже им да оду да гледају ТВ или играју игрице. Боли га глава. Већ се смрачило, спава му се, изува укишељене ципеле и ставља ноге у лавор, пошто му је жена заузела купатило. Нека мува обиграва око њега, али је он вешто хвата и откида јој крило. Повучен неким претходним искуством, не жели да је убије. Излази му жена из купатила. Носи баде-мантил, али се онако распојасала, види јој се позамашна сисурина. Седа му у крило и шапуће ”Влажна сам”. Њему аутоматски набубри црначка мочуга, баца је на кревет и почне животињски да је трси. Запари се цела просторија, замагле се сви прозори, Мишел Обама већ доживљава други оргазам и вришти: ”Ово би за мене био најбољи поклон за годишњицу брака!!!” Уто се Барак тргне и каже ”Годишњица! Боже! Умало да заборавим!” Устаје с кревета, брише мочугу о завесу, пали комп, жена га пита ”Шта је било?”, он јој каже ”Ћути, жено!” и почне да куца мејл:

”Тадиће, честитам ти Дан Државности, надам се да ћемо наставити пријатељство и ојачати партнерство наше две земље. Придружујем се твом народу у величању заједничких, истинских, суштинских вредности толеранције, слободе и демократије”…

П.С. Човече, мора опет да ми доведеш оне пичке што сам их гузичио прошли пут. Српкиње, бре, најбоље рибе. Ај у здравље, па се улогуј неки пут да скајпујемо!

Preuzeto sa http://vukajlija.com