Obafemi Martins

Ортак који и поред својих нешто зрелијих година, јури младе, перспективне девојке, притом лажући за своје године. Откад зна за себе фетиш су му биле оне око двадесете, зашто сад одустајати у триестрећој , овај хтедох рећи…дваесчетвртој години. Депилира ноге, груди (читај: мишке се подразумевају), посећује базене где редовно лови…Летњи тип. Једини у друштву нема пивски стомак и тен ”а ла Скандинавија”. И поред свега овога опет је некако готиван лик, јебига, ипак јебе за разлику од нас осталих.

Што се тиче Мартинса, као и већина његових земљака из Нигерије, ни сам не зна кад се родио. Једина крштеница му је урезана на камену, у близини стандардне локације за уринирање абнормално великих гнуова. Неки сматрају да је немогуће да је старији, а да онако брзо трчи (дспи 95 минимум), међутим све је у тренингу, а Обафеми је свакако имао добре услове узевши у обзир дивље животиње које су заступљене у његовој домовини.

Осим Мартинса који је најзвучнији овакав случај, сматра се да су још неки играчи џорнули коју годину, пре свега Кану, Џеј Џеј Окоча, Ли Ади…

ПЕС 06 Мартинс (ејџ 22)

ПЕС 08 Мартинс (ејџ 21)

ПЕС 10 Мартинс (ејџ 22)

_________________________

– Шта је са Којом? Нема га вечерас да циркамо?

– Која Мартинс? Ено га извео неко дете на сладолед, па ће вероватно у биоскоп, дупло млађа од њега…

– Па кол’ко има онда, 12?

– Ма јок, 17. Видим ја да се и са тобом мало спрдао, мора да му се свиђаш.

_________________________

– Ћале, ош ми спучат сандалице?!

– Чек’ бре, сад правим огрлицу од мамутових кљова! Питај деду…

– Важи. Деда Обафеми, деда Обафеми…

Preuzeto sa http://vukajlija.com