Nek se čudi malo i veliko

Нека круже приче, мени шиште јајца.

Уз значајан призвук пуцања оне ствари, мишљење самосталне јединке која помодарске феномене малограђанштине и приче типа „чула баба на бунару“ не јебе ни пет посто. Боли уво за све, јер како год да се окрене, хејтерс гона хејт, бабе ће да причају, клинци да верују у све што чују а истина ће се губити негде између глувих телефона. Шта год да се деси, околина ће да лаје, људи ће испирати уста, те стога само лаганица, прст у уво, лагани звиждук и ето им га на, нек се наслађују док не нађу нову занимацију.

Добар глас далеко се чује, зао још даље, али и негативна реклама је добра реклама. Ако ништа друго, "бар знам да нисам бескористан – увек могу да послужим као лош пример".

"Овогодишња представница Украјине на избору за ‘Мисс Универзума’ Олга Проституткина јуче је у центру Кијева организовала хуманитарну акцију под слоганом ‘Километар кобасице за гладну децу у Африци’. Тиме је прикупила око 20000 евра задовољивши свим рупама преко 6000 младића, у апоенима од по три одједном. Скуп је на кратко прекинула Ивана Жигон која је учеснике гађала косовским божурима, а поводом данашњих оштрих критика штампе млада старлета издала кратко али јебитачно саопштење:

-Желим мир у свету и храну за гладне, јебе ми се за паре! "

Preuzeto sa http://vukajlija.com