Napad konjicom

Strategija u muvanju cura koja se dvojako primenjuje u zavisnosti od toga da li je izlazak na selu ili u gradu. U koliko je radnja, stanje i zbivanje prilaska curama tipa muvanja locirano u gradu, tada grupica tvojih drugara prilazi devojkama, napravi od sebe maksimalne budalčine i seljobere, a da bi ti kasnije prišao krajnje galantno i fensi (od stajlinga ovde neki kaputić leže kao budali šamar) šatro izvinjavajući se, dok se infiltriraš sa težnjom pozadinskog napada na lakovernu čeljad. Ukoliko muvaš ženske na selu, onda ideš u prvi plan napada, tj. da glumiš konja – seljančice to jednostavno vole.

Prilazak u gradu

Drugovi koji glume konje: "De ste male, š’a ima ovo, mis’im kako ‘e, a? Vidim da ste uzgorele, kopalo se uoči Petrovdana, a?"

Devojke se zgledaju, zgroženo, dok ti smoothy u stilu Mračnog Viteza prilaziš…

Ti: "Ajmo, momci bežanija, dosta je bilo smaranja ovih lepih, divnih devojaka!"… Dramska pauza, menjaš glas i lagano podižeš pogled, pogled koji govori "da, ja sam taj, romantični ratnik vitez, za kojeg ne znaš da sam isti kao i ona trojica konja koji su ti prišli" … i počinješ priču: "Izvinite, ali ja sam stvarno izblamiran, znate ja budem u Luksemburgu, na ovo stvarno nisam naučio, pa čak ni u Njujorku ovo nisam viđao…" Podižeš obrvu, nastupa presudni trenutak, pauza od 3 sekunde… : "Nego, dame piju Mohito?" Poentiraš!

Prilazak u selu

Ti glumiš konja: "De si mala, nisam te ranije viđ’o, a takva lepot’ca k’o Seka Aleksić posle drugog albuma za Grand Produkciju…" Čačkalica ti je u ustima, drpaš se za kurac… "Uh, al’ sam izudar’o neke gradske mangupčiće, skoro da sam razjeb’o tetovažu kokarde na bicepsu, lebgajebo"! Napinješ biceps da može da šatro da vidi, a u svrhu da se ona napali. "A ove gradske pičke, ovo fini momci se prepali dok sam sam onu šestoricu džibera Boš motorkom po kukuruzu ganj’o"! Pokazuješ na drugare koje glume, fine, kulturne momke, tj. pičke u očima seljančice dok simultano rokaš šlajmaru na pod seoske diskoteke Monako.

Seljančica: "UF, AL’ SI LEP – GLOOOVAAA ME ZABOL’LA, MEŠČINI MOOOALI DA SI TI IZ ZVEZDA GRANDA, A?"

Ti: "Ma, nisam ja – Boban Rajović mi brat od tetke, ako ‘oš idemo nekad na koncerat, a?" Poentiraš!

Preuzeto sa http://vukajlija.com