muškarci

Muskarci su svi budale!Samo su neki vece neki manje budale a najvece budale su zle,pokvarene i sebicne budale.Najmanje budale su muskarci koji su dobrice u dusi,nase male budalice koje su nam stvarno u zivotu i potrebni.Sto je muskarac veca budala to nam je sve nepotrebniji i beskorisniji,a zenama treba oduvati iluziju da muskarac mora biti los da bi bio idealan.Idealan muskarac mora biti budala ali u dozvoljenim kolicinama i da bude dobar covek.

Muskarac koji prevari zenu nije pravi muskarac nego bedna kukavica.Dragi moji zauzeti muskarci koji ste zaljubljeni u svoje partnerke dacu vam savet:Dok gledate u sise,butke ili dupe druge zene zaustavite se samo na pogledu i razmislite DA LI JE TO VREDNO TOGA DA IZGUBITE ZENU KOJU VOLITE(a moze da se desi da je vasa voljena mnogo lepsa i zgodnija od te slucajne prolaznice).

E da onaj koji unajmljuje prostitutku nije pravi muskarac jer on nije svojim sarmom i lepim ocima odveo prostituku u krevet nego novcem.

Muskarci vole izazove,a to gore pomenuto nije nikakav izazov.

Isto tako i oni koji drogiraju zensku da bi je odveli u krevet nisu nikakvi muskarci,jer opet nisu tu devojku odvukli u krevet svojim sarmom i lepim ocima nego kukavicki pomocu droge,a o silovateljima da ne govorim to tek nisu muskarci!!!

Oni koji ostavljaju svoje trudne devojke i koji nece da priznaju to dete nisu nikakvi muskarci nego kukavice.

Pravi muskarac nije kukavica i tako je priroda da dala da muska jedinka bilokog zivog bica bude jaca,da se bori za zensku jedinku i svoje potomstvo i teritoriju,a ne da bude kukavica.Ali to sto je muska jedinka jaca ne znaci i da je dominantnija u odnosu na zensku.Muska i zenska jedinka su razlicite i imaju razlicite uloge upravo zato da bi opstale.Oni koji bi hteli da budu dominantniji u odnosu na zenu nisu pravi muskarci nego kompleksasi i kukavice.Muska jedinka se trudi da bude dominantnija nad ostalim muskim jedinkama upravo da bi nasli zensku jedinku svog zivota.

Oni koji se zale na zenski rod i koji kazu da im nista dobro nije doneo neka se slobodno ozene muskarcima ako su im toliko oni bolji nego zene.:)))))

Preuzeto sa http://vukajlija.com