Moja poruka generalnom sekretaru UN

Poštovani Antonio,

Prvo da Vam od srca čestitam što ste se kvalitetno popišali po onom Jeremiću, izgubio je smisao života. Ništa slađe nego kada neko žute kvalitetno postavi na svoje mesto. Obrigado ti ko bratu!

E sad da pređemo na neke ozbiljne stvari. Koliko mi je drago zbog Vas i Vašeg uspeha, toliko Vam ni najmanje ne zavidim, jer iz svog iskustva znam kako je to predsedovati nečim tako velikim i važnim. Želim reći, zapravo… ZNAM JA KAKO JE TO BITI MODERATOR!

Dakle, smatram se izuzetno pozvanim da Vam predočim nekoliko stvari i dam par saveta. Verujte mi, to što mogu uzajamno da Vas miniraju i organizovano protiv Vas rade zajedno Englez, Francuz, Kinez i lupam, Libijac i pokrenu neku temu sednice radnog naziva tipa „Dogorelo“, je ništa u poređenju sa tim kada na eminentnom portalu zabavnog sadržaja, ma koliko predano radili, sličnu stvar urade zajedno Kosovar, Jagodinac, Naprednjak i, lupam, malinar.

Moj savet Vama je da budete pametni, proračunati i da krivicu nikada ne preuzimate na sebe, već da konstantno za sve krivite one pre vas, jer kao Srbin Vam mogu garantovani da je tako nešto recept za uspeh. I da, za sve takođe možete kriviti Kaizena. Eh, da je meni bila ranije ova pamet sada.

Takođe, postoji još veliki broj tajni, saveta malih majstora i tipsendtrikova moderisanja koje sam voljan otkriti Vam ukoliko me zaposlite za svog savetnika.

Usput, ko vam moderiše Fejsbuk stranu? Govno je.

U nadi da ćete mi odgovoriti što pre, odoh da pakujem kofere,

Srdačno Vaš,

Undelivered Mail Returned to Sender

Mail Delivery System [email protected]

The original message was received at Fri, 26 Oct 2016 21:10:52 +0200 from <94.230.183.238>

—– The following addresses had permanent fatal errors —– <[email protected]>

(reason: 552 Message for <[email protected]> would exceed mailbox quota)

—– Transcript of session follows —– … while talking to mailhosting2.absolutok.com.:

>>> RCPT To:<[email protected]>

<<< 552 Message for <[email protected]> would exceed mailbox quota

554 5.0.0 Service unavailable

Preuzeto sa http://vukajlija.com