Mister Proper

Невероватан маркетиншки изум детерџент компанија.

Знајући да је циљна група којој би производ највише требао да се допадне јесте она у коју спадају жене и то углавном средовечне домаћице, они су логичким путем дошли до закључка.

Шта треба једној жени у четрдесетим годинама која по цео дан блеји по кући где пере, пегла, чисти, спрема? Па свакако неко ко би је добро изјеб`о и дао јој одушка од целодневног рмбања.

Као вешти психолози увидели су да ће се жена радије одлучити за призвод на коме доминира неки алфа мужјак, него за неки на коме је на пример некаква патка, цветићи и слично. Нападнута је женска подсвест.

Крајњи резултат је нагрувани мачо јебач од отприлике четрдесетпет година, са минђушом да нагласи његов младалачки дух, ћелом да нагласи то да није баш ни напаљени клинац, пријатним осмехом и плавим очима, човек увек спреман да помогне дами у невољи.

Ово су запазили и људи из порно индустије па су направили и порнић са мистер Пропером.

Lisa Ann беспомоћно покушава да очисти неки хаос у кухињи, а онда баш када је помислила да нема никакве шансе против тих тврдокорних мрља, досетила се да позове неког ко би јој радо помогао. Звижди добро нам познату мелодију и у кујни се појављује нико други до мистер Пропер. Креће скрнављење.

Preuzeto sa http://vukajlija.com