Mačo-fest

Manifestacija gde je testosteron tako gust da se seče nožem…i od njega pravi sendvič koji je zajeban i ima ukus olova i časti predaka. Ponizi onog sa slabijim genima, isprsi se, zadivi što veći broj ženki, pošalji gene u budućnost. Ogranizovanje Mačo-festa? Samo se osvrnite oko sebe. On traje već…pa zavisi da li verujete Darvinu ili Jevanđeljima.

Seoski put, plavuši sa BG registracijama pukla je guma. Trojica lokalnih đilkoša se vraćaju sa kosidbe. Trojica najboljih prijatelja. Prilaze.

-Khm, snajka, može li da se pripomogne? (Ruke su mu u džepovima sa palcima koji su napolje i koji markiraju njegovu močugu. Radiša je plodan primerak.)

-Eve, ja ću da dizam ako nemaš dizalicu! (Ispršen do maksimuma. Majica sa logom lokalne firme za oplođivanje krmača samo što nije pukla. Staniša je snažan primerak)

-Ma šta mi se kurcobecate, video sam vas na slavi kad se vraćasmo. Niste ‘teli ruke da uprljate a ti si povraćao i zvao staramajku (Žgoljavi dilber ali sa nekim žarom u oku. Njegov jedini način je podrivanje ili kako ga on zove ‘podbrckuvanje’.Zavadi i vladaj.Mikica je inteligentan primerak.)

U tom trenutku izlazi iz kola ćelavi debeljko tupog izraza lica. Odeven u ‘Mauro Kamoranezi’ , sa zadenutim pištoljem marke TT.

-Poljoprivrednici, snaćićemo se i sami. Hvala. (On nije ni jak. Ne može biti ni plodan posle besomučnog šikanja koksa. Definitivno nije pametan. Mateja je ‘pun ko brod’ primerak)

I tako eonima…Tu se jedino pita ‘plavušica’…Ma koliko mi mislili drugačije.

Preuzeto sa http://vukajlija.com