Lepo vama lepo nama

Лајт мотив бенда Со Саби, насталог тако што је залутали црнац из Гвинеје Бисао морао некако да заради хлеб насушни, а шта ће друго него да се мајмунише и искористи егзотичност свог црнаштва. Окупио је екипу доколичара да ударају и дрљају, себе поставио за фронтмена тј. маскоту и почела је забава, свака могућа бруцошијада, сваког викенда у осам кафића, домови културе, отварање максија, литије, испраћаји, сахране, Со Саби без предаха увесељава масу (њих 15-ак) која налази да је ужасно симпатично кад црнац прича српски (све 3 речи) и да им је музика баш хаај.

Ову одвратну флоскулу су у стању да изговоре и до 50 пута у песми са несмањеним жаром, а како се из сваког ужаса може изродити још гора реклама, једно време су се дебилисали и млатили на шест канала око неких убитачно жутих сокова. На крају ће се вероватно скрасити у Курсаџијама и наредних 15 година ће изазивати салве смеха на тему афросрбин и смешан-црначки-изговор-неких-речи.

ла ла ла лепо вама лепо нама ла ла ла ла ла ла лепо нама, лепо вама! лала лалала лала лаа лепо нама-лепо вама лала лалала ле по ва ма ле по на ма

Preuzeto sa http://vukajlija.com