Korozivan

Zadah pred kojim Orbit izvršava seppuku, Ervejz proklinje dan kad su ga spakovali da dođe do takvih usta, a jedino Kolynos od svih pasta za zube smije da priđe na devet koraka od izvora zadaha, jer se proizvodi od pretprošlog vijeka. Devet koraka, zato što se na devetom četkica za zube topi, na osmom biljke venu, na sedmom već divljač kreće da bježi jer im se svaka dlaka skoro odmah spali, na šestom gvožđe lagano počinje da rđa. Na petom koraku od izvora zadaha svi ostali metali rđaju i bivaju nagriženi, a na četvrtom već ne opstaju ni virusi.

Prečnik od oko tri metra od izvora zadaha su neistražene teritorije mada naučnici iz oblasti Lične higijene sa univerziteta u Masačusetsu smatraju da bi jedino vatrogasni šmrk mogao pomoći, kada bi bio natopljen izrazito jakom pastom za zube ili razblaženom sonom kiselinom.

– Što je Đole napolju?

– Kladio se sa nama da će da smuva Nevenu ako ne pere zube deset dana.

– Dobro, al’ što je napolju?

– Pa brate, postao je više korozivan. Svaki dan pojede bar tri čena bijelog luka i zalije rakijom. Juče kad je bio majka mi se zamalo nije onesvjestila, a ćaći je brkove zamalo spalio.

Preuzeto sa http://vukajlija.com