Poslednji stepen slatkoće. Od toga nema dalje.
Pri samoj pomisli na tu osobu preplave te najlepša osećanja, krv ti šibne tamo gde ne treba, pa počneš da osećaš razna pulsiranja u predelu slepoočnica i međunožja, a neće ti pomoći čak ni insekticid u vidu gaziranog alkoholnog napitka, koji su izmislili drevni Egipćani, jer gusenice u tvom stomaku samo što nisu izašle iz stadijuma lutke i prhnule u jato leptirića…
Gotov si burazeru, ili sestro, zaljubio/la si se do ušiju, a i dalje…
– Aha, aha, kontam… Znači, jedna od metoda za određivanje ukupnog azota u biljnom materijalu je i ta Kjeldalova sa sumpornom kiselinom?
– Da, bre, to ti pričam sve vreme. Prosto je… Prvo se vrši razaranje biljnog materijala, onda destilacija, pa titracija i na kraju računski deo.
-Ok, ok… Nego, jesi bio ti na dejtu sa onom devojčicom? Jovana beše?
– …
– ‘Alo, kud si se pogubio sad? Čuješ šta te pitam? Pa, što guraš vrh olovke u uvo, šta ti je?!
– A? Joj, izvini, čim si je pomenuo istopih se ko Rumenko na +40°… Ostade samo štapić od mene…
– Pih, koja si sisica! Gledaj bolje u tu knjigu i misli na Kjeldala.
Preuzeto sa http://vukajlija.com