Kad ste jebali, mene niste gledali

Imali ste neki ekstra provod, verovatno uz obilno bludničenje i preljubu u abnormalnim količinama, a mene ste iz nekog razloga izopštili. Iskreno, ne zanima me iz kog razloga. E, sad to izašlo na videlo i debelo će da vas zvizne po sred njonje. A vi još imate obraza da mi se obratite za pomoć da vas povadim odatle! E, sad ću ja da jebem! Dobro, možda seksualnih aktivnosti i nije bilo, ali nema veze, ne praštam da me neko tako odbaci k’o usrane gaće, a ja da mu još i pomažem.

U svakom slučaju, poenta je- Ko vas jebe! Niste hteli da delite. Snalazite se sami, kad ste već u sve to sami i upali. Ionako nemam nikakvu vajdu od toga. A i da imam, neću iz inata i osvete!

– Zdravo.

– Ooo, otkud vas dvojica? Upadajte.

– Pa, nešto da pitamo… Čujemo, poznaješ Miću Zubara.

– Eh, pa on mi kum. I baš me gotivi.

– Aha. A što ga tako zovu?

– Jer pesnicama lakše i brže vadi zube od pravog zubara. A i više je zuba povadio od većine njih. Čujem, i na ortopediji imaju posebno odeljenje samo za njegove žrtve. Dovoljno na senku da mu staneš i bum! Što?

– Pa, ovaj, nas dvojica sinoć bili na nekoj žurci i…

– Ček’, ček’, jel’ to pošto smo se rastali, pičke jedne?!

– Da, ali ne zameri, znaš, iznenada ispalo, neočekivano, na brzinu. Zvali bi te mi inače, taman posla…

– Aha. Pričaj dalje.

– I priberemo mi tamo dve male, da znaš samo kakve su, uh! Obljubili smo ih više puta, do jaja bilo, neopis… Nego, posle čujemo da su to Mićina riba i od njegovog najboljeg ortaka. Takođe nam rekoše da ovaj to saznao i da nas sad traže njih dvojica i celo njegovo društvo. Bar oni što nisu na robiji. Nego, kako on gleda na tu situaciju?

– Jebote, postadoh medijum!

– Kako to?

– Pričam sa mrtvacima!

– Hehe, duhovito. Nego, ako bi hteo sa njim da popričaš i…

– Momci, kad ste jebali, mene niste gledali! Sad nek’ jebu vas, ja ne gledam. Nego, zvoni mi mobilni. Gle’, Mića! Hoćete li napustiti moj životni prostor ili da ga obavestim da ste ovde? Inače, živi u susednoj ulici i brzo trči. Uuuu, al’ su brzi, za Olimpijadu! (javlja se na telefon) Kaži, kevo?

Preuzeto sa http://vukajlija.com