Je li slušaš Jandrino jato?

Реченица којом желите да покажете да музички сноб у вашој околини није толико оригиналан и занимљив као што мисли. Будући да је Јандрино јато врхунац подземља музичкога и музички смер сам за себе- неки ће рећи да је Јандрино јато доживљај, а не музика – за који је неопходно имати одређени укус који већина плебса нема, овиме се можете показати као прави музички зналац.

"Јао, слушао сам Назарок и Голотрек, сјајни инди панк гот метал рок бенд из Уједињених Арапским Емирата! Сумњам да си чуо за њих, веома су андрграунд".

" Не, мој музички укус више гравитира према Јандрином јату и њиховим хитовима који се баве емотивној борби човека са својим лепшим полом који је метафора за унутрашње осећање самоће и потребе за љубави ( "Данијела", "Вратила се Данијела", "Данијела 2002") као и њихове традиционалне егзистенцијалне песме које говоре о односу према самом животу и постојању и односу према братском човеку ( Ој, соколе, бјела птицо). Сумњам да си чуо за њих, за њих је потребан одређени интелектуални цензус да би се разумела дубока порука њихових песама."

Preuzeto sa http://vukajlija.com