Imam zakazano

    Амин! Нема даље. Небитно да ли се налази у дому здравља, ургентном центру, пошти, суду, станици МУП-а, код адвоката, у социјалном, банци, цркви или код аутомеханичара просечан Србин или Српкиња се на заказан термин позивају и уздају више него Американци на пети амандман.

    Свети аргумент у расправама по карактеристичним змијоликим редовима и ненадјебиво-неопозиви аргумент у свађи са шалтерушом. Наоружан недискутабилним аргументом улазиш каубојски у чекаоницу, скенираш погледом присутне обичне смртнике којима по погледу видиш да те се плаше и гангстерским ходом прилазиш шалтеру где изговараш громким, благо промуклим гласом: имам заказано. Људи падају у несвест, шалтеруша ставља кафу и нуди ратлук, чистачице чисте под око тебе као паркет око Мајкла Џордана ономад.

    Нема ту хитан случај тамо-вамо и циле-миле, нема падања система, ја бре рођаче имам заказано тад-и-тад и хоћу бре да будем примљен.

Булевар Михаила Пупина бр 42, спрат 2, стан број 24

дум дум дум(ономатопеја лупања на врата)

Крсман: Жаклина отварај!

дум дум дум дум дум(опет)

Крсман: Отварај јебем ли ти сунце калајисано!

дум дум дум

Крсман: Отварај или разваљујем па ћу те тући што сам разваљивао!

Жаклина отвара врата и младић у пубертету посрамљеног погледа користи прилику да изађе

Жаклина: Шта је манијаче, шта лупаш, хоћеш цела зграда да наврне овамо?

Крсман: Колико је сати лепојко?! 5 и 15! А ја сам имао заказано у 5!

Жаклина: Добро бре, па видиш да је дечко у незгодним годинама, ред је да му изађем у сусрет, није два пута умочио…а не ко ти, матора коњина дођеш овде да се по два сата иживљаваш…

Крсман: Ало, имам заказано шта ти није јасно!?

Preuzeto sa http://vukajlija.com