Igra GTA bez cheat-ova

Таква особа је изузетно добра. Гуд гај Грег је наспрам те особе онај лик што је побио људе у Норвешкој. Дакле, добричина до кости. Увек је поштен и никада није испао пичка, напротив. Чак и у ситуацијама у којима би свако нормалан поступио оштро, он је смирен и добар. Још те и понуди вопсом јер се истриповао да си љут на њега. Толико је добар да је то понекад језиво.

И поред својих обавеза увек ће ти радо помоћи, иако си га синоћ исмевао, гађао лименкама пива, слао у продавницу по десет паковања троугластог ”Бисер” сира, кога је сам требао да плати, и терао да скида гаће пред гомилом пичака. Он све то заборави врло брзо и понаша се као да није ништа било. Некада ти буде срање због тога што искориштаваш његово добро понашање, али те тај филинг прође када се он врати и саопшти ти да је управо завршио са пеглањем веша.

– Еј, завршио сам ти извештаје из физике што си ме замолио да урадим, фотокопирао сам ти ону књигу, сутра најкасније ћеш добити белешке из историје. Сам сам их извукао из књиге и искуцао у Ворду. Само да пребацим на флеш и да одштампам. И купио сам флеш јер си рекао да немаш свој.

– Дај, зајебаваш ме? Ју, до јаја брате. Хвала ти, прави си. Капирам да играш ГТА без читова.

– Ништа, и други пут.

– Све је то лепо, али, нестало нам је хране. Ај купи неку саламу, нема везе и да је подригуша, и говно би појео колико сам гладан.

Preuzeto sa http://vukajlija.com