Hipermangan

Једна од најсуровијих спрдачина које можете да у друштву приредите некој несретној наивчини јесте теорија о необичном утицају хипермангана на сексуалну функцију мушкарца, или народски речено – од њега мош’ јебеш ко нездрав.

Хиперманган је иначе црни прах по хемији сличан баруту, који се растворен у води користи за третирање разноразних аветиња које могу да израсту на полном органу или нпр. стопалима. Невоља је у томе што у мало већој количини од предвиђене раствор добија функцију зајебане фарбе, те јао ономе чији се бобан нађе у њему дуже време. У духу овог упозорења настала је легенда о лудацима који су поверовали у пар екселанс ложење.

Следи што је више могуће скраћена, адаптирана, али истинита прича вредна неколико минута пажње:

Дан први, вече, круг пријатеља:

-А јеси пробао можда са хиперманганом?

-Хиперштабре?

-Слушај овако, учио ме деда, знаш каква је дилеја био: идеш сутра у апотеку, тражи кутију хипермангана, не знам у шта га сад пакују пошто мени не треба, хњохњо. Елем, раствори целу кутију у шерпи воде, и умочи га у…

-ГДЕ БРЕ ДА УМОЧИМ?!

-Слушај! У шерпу јебену умочиш туки и држиш тако једно двадесет минута. НЕ ИСПИРАЈ ВОДОМ ПОСЛЕ НИ СЛУЧАЈНО! Ако то урадиш нема вајде. После зови Мају па се децо трпајте до прекосутра.

Дан други:

-Хало?

-Е матори купио сам онај хиперкурац, растварам сад. Само ми реци јел’ нормално да буде овако браон, тамно браон? И јел’ стварно мора све да се сипа, рекла ми апотекарка да је то за гљивице, мехуре и нека говна…

-Па да, предвиђен је за то, али веруј ми ради пос’о и за трпање, него је такав раствор. Не брини, то је све нормално, само запамти да не испираш после!

Дан трећи:

-Матори знаш како, трајало је око дванаест минута, петнаест плафон. Јебига ја очекивао више, мада је и ово седам-осам минута дуже него обично. Не знам, да покушам поново?

-Покушај, и држи га дуже.

Дан четврти:

-МАТОРИ ЈЕЛ’ ЋЕ ДА СЕ СКИНЕ ОВО?!

-Шта да се скине?

-ОВА ФАРБА! ТУКИ МИ ЈЕ ЦРН КО УГАЉ! НЕЋЕ ДА СЕ СКИНЕ!

-Па колико си држао у раствору човече божији?

-САТ И ПО ВРЕМЕНА МАТОРИ! ЈЕБОТЕ МАЈА ЈЕ ВРИШТАЛА КАД ЈЕ ВИДЕЛА ОВО, СВЕ ЈЕ ЦРНО ЈЕБОТЕ ЈА ТРЉАО КО ЛУД И…

-Пре него што ти објасним шта ћеш да радиш само морам да напоменем да си ушао у једну од најбољих анегдота у мом животу.

Коначно, агонија је завршена на чишћењу на Урологији. Но, вероватно ће до краја живота остати познат по надимку Лорд Блекмуд.

Preuzeto sa http://vukajlija.com