"Gde si bila kad sam bio nikoooo!!!"

Pesma tezgarosa u usponu, koja nas , s’ vremena na vreme kada zalutamo na neku privatnu zurku-rodjendan, spopadne i terorise tokom veceri u vise navrata.

Koliko god popili, ne nadajte se – necete oguglati na te zvuke.

Muzicka numera, hit medju klincima i neostvarenim bajama, koji na prve taktove skacu na stolove, bacaju se na kolena , seku se flasama (razbiti o glavu pre upotrebe), prozivljavajuci svoj zivot iz snova kroz tih par minuta.

Zalutao si na zurku nekog rodjaka.

Celo vece sevaju narodnjaci, sto mozda i mozes da podneses, akos e dobro skoncentrises na neku ribu koju spopadas.

Krece pesma "GDE SI BILA KAD SAM BIO NIKO"

LIK SA TARZANKOM (6 razreda osnovne, decenijski staz ispred kioska sa pivom i vecita patnja zbog bivse ribe koja se udala za uspesnog lika)

"BRAAATEEE!!! MOJA PESMA!! LJUBI TE BRAT!! GDE SI BILA KAD SAM BIOO NIKOOO" – sece se flasom i krvari po lokalu. Brizne ribe mu vidaju rane, dok on place za ribom i povraca po kosovkama devojkama.

LIK KOJI VALJA VUTRU PO KRAJU (1789. ruka u distribuciji):

"TOOO!! ZVEZDARA ZAKON!! STA JE MISEVI!! NASA PESMA!! GDE SU BILE KAD SMO BILI NIIIIKOOOO!!!" – nalozeno vristi , mrsti se i zamislja sebe kao glavnog aktera nekog filma o momcima koji su iz nicega postali glavni distributeri koke za jugo-istocnu evropu.

LIK SA RIBOM (oboje imaju 16 godina)

Okacio se o svoju devojku, dere joj se na uvo. U drugoj ruci vodka u plasticnoj casi i cigara marke "Best". Sa setom se priseca dana kada jos nije postao uspesni biznismen – u svojoj glavi naravno

Preuzeto sa http://vukajlija.com