Dok se krv ne usiri

Док потпуно не пропаднеш у некој работи. Јер кад се метафорично крвце усири све и да кренеш дјеловат готово је све. Комплексне узјебане животне ситуације често доводе до сирења крви уколико је онај ко је у истима субјекат неодговоран до самог краја.

Каже се некоме ко треба да спријечи одређену катастрофу у кратком периоду. Или је на ивици прекида са дјевојком, или га два паднута испита дијеле од понављања или неплаћени дугови пријете да му тројица нахушканих рмпалија сломе пет-шест пршљенова. У сваком случају најебао је ако не предузме потребне мјере.

– Уу тебра ал сам разваљен од оног курчевог трговинског права – синоћ сам учио до 2. Остао бих и дуже него пети попијени Гинко билоба се помијешао са вутрицом од прексиноћ и заспах над словима. Углавном има да буде шестица сто један посто. Ти јеси се снашо? Полажемо обадва у петак.

– Нисам брате узео гледо Господара прстенова нешто ми концентрација није надошла.

– Па добро дал ме јебеш сад? Ти ако паднеш ово можеш слободно возом за Бар код твојих одма увече. Ја да сам на твом мјесту већ сад би загријао столицу јер док се крв дефинитивно не усири немаш још пуно.

_________________________________________

– Какав је прљави лутор онај Максим. Стално ме шиканира да му враћам оних триста еура што ми је узајмио. Јебена сића болан а он се узјогунио.

– Не бих ти био у кожи. Он ти је у оним курчевим навијачким удружењима и у сличним ситуацијама често зна нахушкат пар набилданих лердија да згужвају дужника од батина. Скупљај те паре рођо док се крв не усири.

Preuzeto sa https://vukajlija.com