Djokovici

Pre svega bih naglasio da ovo nije nimalo upereno protiv Novaka Djokovica koji je sjajan sportista i ponos ove zemlje.

Ovaj tekst bavi se njegovim poludelim oc0m-Don Srdjanom Djokovicem i jos ljudjim strikom-Don Goranom Djokovicem koji su resili da maksimalno iskoriste uspehe svog najpoznatijeg clana, vrlo kompleksne porodicne mreze… DJOKOVIC.

Za razliku od drugih familija slicnih ambicija, Djokovici,La Cosa Nostra, cak ni ne pokusavaju da deluju tajno!

Najjace oruzje su im ucene:

-ako nam se ne pokloni zemljiste i oprema za privatne terene gde cemo naplacivati cas 500 evra, nema nista od odela (ATP turnira u Srbiji).

-zbog sukoba sa jednim clanom nase Familije, predsedniku Teniskog saveza Srbije-Bobi Zivojinovicu, zabranjuje se prisustvo na mecevima Djokovica, i dalje, ne izdaje mu se akreditacija za ATP turnir u Srbiji.

U suprotnom, otkazujemo sve, nema ni kacket da dobijete.

-(najnoviji biser) – Do daljnjeg se zabranuje Nebojsi Viskovicu da prenosi meceve Novaka Djokovica, i od RTS-a se zahteva da momentalno promeni komentatora – jer nije dovoljno dobro navijao za naseg pulena.

Ukoliko RTS ne prihvati ovaj zahtev, ukidamo TV prenose pa vi gledajte reprize.

Ne mogu da se setim jos nekih ucena, mada mi vec malo frka i ne znam dal bih smeo da mi ne udju u trag, ipak je to razgranata i opasna mreza.

Ako me nema par dana, zovite miliciju i uputite ih ka Don Srdjanu odma, garant su me zatvorili u neku supu i zavezali za radijator, te me samaraju i pesnicama razbijaju nosinu i zube.

A u medjuvremenu…

‘Alo, bre, Djokovici!!!

Preuzeto sa http://vukajlija.com