Danas svi igraju fudbal

Уобичајна, отрцана фразeтина овдашњих фудбалских стручњака пред двобој са екипама из кукуруз лига и могући дебакл у најави.

Маргина људске глупости. Трансферчина блама доведена до те мјере да би се и Змај од Шипова на есиду постидио. Толико непромишљено да нема благе везе с мозгом. Замишљени пандан Усеин Болта и реченице: Није то баш тако страшно, ипак, данас сви трче.

– Селекторе како сте упознати са репрезентацијом Сан Марина и шта очекујете од предстојећег дуела?

– Прије свега добар дан… бла-бла-бла… Па могу вам рећи да ова фудбалска репрезентација Сан Марина није ни мало лак противник како то наша јавност мисли. Они имају компактну екипу сачињену од младих и искусних играча. Поготово је опасан овај мали Мануел који је водоинсталатер а помаже и оцу који држи драгстор. Има ту још неколицина добрих појединаца који свакако могу бити опасност по наш гол. Значи, да резимирам, неће бити нимало лако јер на крају крајева, данас сви играју фудбал.

… Шта курац Сан Марино и какви бакрачи. Када видиш овако нешто на ТВ-у, олупати ТВ о астал, потом отићи и наћи овог генијалца, који за своје изјаве заслужује орден за духовитост Огњена Амиџића, па и њега олупати о исти.

Добар дан-добар дан

– Јесте Ви наш нови селектор?

– Јашта.

– Овај што је реко да је Сан Марино опасан противник?

– Па сада, то је извучено из контекста, бла-бла-бла… ЈЕСАМ.

… Слиједи полукружни мај гери, у предјелу главе, тај зон Онг Бaк и тајландски ратник.

– Па мајке ти га набијем оне ненормалне. Па кога ти овдје јебеш? Шта курац Сан јебени Марино, који курчеви пиљари и зидари, алоооо земљаче!? И чуј данас сви играју фудбал!? Мој буразер од тетке не игра. И шта ћемо сад? Каже да има још метар здраве вене и да му не пада на памет да игра фудбал, а да знаш какве предиспозиције има.

… Још пар удараца по бубрезима, док дегенерик лежи и лагано се запутиш код ортака гдје те чека буксна од 2 цола и урађена цавуља да мало смириш доживљај.

Preuzeto sa http://vukajlija.com