Češanje genitalija

Pojava vrlo zastupljena kod muške populacije u svakoj prilici, bilo da su sami, u društvu, ili na javnom mestu. Siguran sam da se svaki muškarac bar jednom u životu dohvatio pomenute zone na svom telu, u cilju obavljanja ove radnje. Ubeđen sam da neki obavljaju ovu radnju i dok čitaju ovo. Naravno, tajming za izvođenje ovog postupka nije isti kod svakog pripadnika muškog pola, i zavisi od nivoa svesti jedinke: što je nivo svesti veći, to je nivo drapanja međunožja kad mu vreme nije manji, i obratno. To znači da svestan muškarac neće posezati za ovim delom svog tela baš pred svakim i u svakoj prilici, dok će onaj čija je svest na nivou manjem od lemurove, ovo vrlo opušteno i rado činiti, smatrajući da u tome nema ničeg lošeg i doslovce prihvatajući narodnu mudrost: "Svako se češe tamo gde ga svrbi".

Žene, sa druge strane, ovu radnju nikada ne izvode, i sa gnušanjem posmatraju pripadnike suprotnog pola dok to rade. Ne znam kako, ali uspeva im, a dokaz je to što sigurno nikada niste videli ni jednu ženu da češe svoje međunožje. Na pitanje da li to rade kad su same, ili nekad kad ih baš stisne muka, one odgovaraju slično kao i kad ih pitate da li prde ili podriguju: "Da li si ti normalan?", "Šta ti pada na pamet.", "Bože, ja da to radim? Nikada.", "Kako može da me zasvrbi kad redovno održavam higijenu" i slične stvari.

Savestan muškarac će da se zapita u čemu greši, i da na svaki način proba da otkloni razlog prezrivih pogleda svoje izabranice, dok će onog ko je manje savestan da bude baš briga, i on će bez mnogo razmišljanja nastaviti da uživa u blaženstvu češanja svojih jaja.

Preuzeto sa http://vukajlija.com